Greentech با Phytograde همکاری می کند تا پتانسیل CBD و فیتوکانابینوئیدها را باز کند

زیبایی CBD یک پدیده مرسوم ، مد روز است که به اوج خود رسیده است. به منظور پاسخگویی به تقاضای روزافزون بازار ، Greentech Group و Phytograde همکاری نزدیک خود را با ترکیبی از تخصص برای گشودن پتانسیل Cannabidiol و سایر فیتوکانابینوئیدها به عنوان مواد فعال طبیعی بیومیمتیک ارزشمند برای کاربردهای آرایشی ، درموکزیستی ، دارویی و تغذیه ای ایجاد کرده اند.

طبق Market Reports World ، انتظار می رود بازار جهانی لوازم آرایشی کانابیدیل (CBD) با رشد سالانه بیش از 30٪ از 2020 تا 2024 افزایش یابد و به 3.1 میلیارد دلار (USD) برسد. فراتر از CBD ، تمایل به فیتوکانابینوئیدها افزایش می یابد.

Greentech Group & Phytograde تصمیم گرفته اند تخصص خود را برای پاسخگویی به این بازار در حال رشد ترکیب کنند.

فیتوگراد در زمینه تهیه مواد شاهدانه صنعتی کشت پایدار و فرآیندهای استخراج با کیفیت بالا برای تولید مواد اولیه غنی از فیتوکانابینوئید تسلط دارد.

Greentech Group از تحقیقات ، بازاریابی و پشتیبانی تجاری برای ارتقا these این مواد با درجه عالی در سراسر جهان استفاده می کند.

تیم های تحقیق و توسعه برای پیاده سازی یک برنامه تحقیقاتی در مورد فیتوکانابینوئیدها برای افزایش دانش در مورد این مولکول ها و باز کردن پتانسیل آنها به عنوان مواد فعال طبیعی بیومیمتیک برای کاربردهای آرایشی ، آرایشی بهداشتی ، دارویی و مواد مغذی ، به تخصص خود خواهند پیوست.

پودر ایزوله کنابیدیل (CBD)

پودر ایزوله Cannabidiol (CBD) محصولی با کیفیت عالی است. این ماده با استخراج فوق بحرانی CO2 بدست می آید و دارای حداقل 98٪ کانابیدیل است که غلظت بسیار بالایی دارد و می تواند دارای یک پودر سفید بلوری بدون بو و بی مزه با فعالیت های مطلوب برای مزایای پوست باشد.

شواهد علمی اخیر نشان می دهد CBD می تواند از طریق فعال سازی دفاعی آنتی اکسیدانی پوست از پوست محافظت کند ، پیری پوست را محدود کند و همچنین پوست چرب و مستعد آکنه را متعادل کند.

برخی مطالعات همچنین نشان داد که یک پتانسیل بزرگ به عنوان یک ماده تسکین دهنده برای پوست های حساس و تحت فشار ، و همچنین یک محلول طبیعی برای برنامه های کاربردی پوست مانند پسوریازیس ، درماتیت آتوپیک و درماتیت سبورئیک وجود دارد.

CBD به دلیل شباهت آن با کانابینوئیدهای درون زا و فعل و انفعال بالقوه آن با سیستم آندوکانابینوئید در پوست ، یک ماده فعال بیومیمتیک است که باعث پیشرفت هموستاز پوست می شود. سهولت فرمولاسیون پودر ایزوله Cannabidiol (CBD) این ماده را به یک ماده اصلی در صنعت لوازم آرایشی تبدیل کرده است.

منبع یابی و ردیابی با کیفیت بالا

کنف به طور پایدار کشت می شود ، ترکیبی از سطح بالایی از تنوع زیستی و شیوه های زیست محیطی که منابع طبیعی را حفظ می کند.

پودر ایزوله کنابیدیل (CBD) از کنف انتخاب شده دقیق (انواع کنف مجاز توسط قانون فرانسه) تولید می شود. این گیاه در آمریکای جنوبی در حاصلخیزترین و غنی ترین خاکها ، بدون GMO و محصولات بهداشتی کشت می شود ، بنابراین کیفیت بهینه عصاره (عاری از فلزات سنگین ، بدون آفت کش) را ارائه می دهد.

از نظر نظارتی ، Cannabidiol (CBD) Isolate Powder ماده ای با خلوص تضمین شده (0٪ THC تضمین شده) است و مطابق با مقررات جاری است. محصول مورد تایید COSMOS توسط ECOCERT است. تمام مراحل تولید کنترل می شود ، از روش های کشت گرفته تا پیشرفته ترین فرآیندهای عایق بندی.

شرکت های برجسته

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>